2013. augusztus 29., csütörtök

Önkormányzati köszöntés és ajándékozás

2013. augusztus 28-ára csoportunk meghívást kapott a Polgármesteri Hivatalba, ahol Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok köszöntött minket.

17.00-kor kezdődött a program, mi 16.45-kor találkoztunk az Országalmánál. A csapatunkon kívül még 2 iskola diákjai nyertek pályázatot - a Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézményéből építészek, a Bugát Pál Tagintézményből pedig egészségügyi tanulmányokat folytató diákok utaznak Lipcsébe. Érdekes volt hallgatni, hogy ugyanazokon a problémákon rágódnak, és ugyanolyan izgatottak, mint mi. Nekik is jó utat és (pozitív) élményekben gazdag gyakorlatot kívánunk!

Mészáros Attilával már többször találkoztunk diákönkormányzati gyűléseken és ifjúsági programokon, így szinte ismerősként köszönthettük egymást. Rövid beszédben köszöntötte az utazókat, egy-egy csomagot adott át a felkészítő tanároknak, amiben a 2013-as Szent István Emlékév ereklyéi mellett egy-egy üveg bort is láthattunk - ezeket a csomagokat a külföldi kapcsolattartóinknak szánják.
Mi, diákok is kaptunk ajándékot, íme Rami képe a gyűjteményről:

A csomag tartalma: 1 póló, 1 kitűző, 1 kulcstartó, 1 matrica, 1 karkötő, 1 toll, 1 jegyzetfüzet és 1 könyvecske.

Az ifjúsági tanácsnok úr beszéde után Tóth Katalin igazgató is szólt néhány szót, majd átadták a lehetőséget a diákoknak. Minden csoportból 1-1 tanuló felállt és elmondta eddigi tapasztalatait. Tőlünk Ramóna volt a legbátrabb, néhány mondatban ismertette a csapatépítő tréningünk feladatait. 
A beszélgetés után megnézhettük a Szent Korona hiteles másolatát, ami a Szent István Emlékév alkalmából ideiglenesen városunkban található.

A Fejér Megyei Hírlap cikke az eseményről (a képen én vagyok háttal, ahogy átveszem az ajándékot. Milyen megtisztelő! :)
http://feol.hu/hirek/szakmai-gyakorlati-utra-indul-43-kozepiskolas-1559372

Üdv,
Bogi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése