2013. szeptember 21., szombat

Levél az olvasókhoz

Tisztelt Olvasók!

Először is szeretném megköszönni minden hűséges rajongónknak, hogy kitartóan olvassák a blogot. Jó érzéssel tölt el minket, hogy vannak, akiket érdekel, mi történik velünk nem megszokott kis környezetünkben.

Ahogy Rami és Móni is jelentették, itt nagyjából minden máshogy működik, mint szeretett kis hazánkban. Számomra a legmeglepőbb az volt, hogy az emberek mennyire barátságosan állnak egymáshoz, mind a hivatalos és mind a hétköznapi életben. Bármerre jártunk eddig, mindenki szívesen sietett a segítségünkre. Egyik maradandó élményem közé tehetem azt, amikor megérkezésünk napján szerettük volna megtalálni a Training Vision épületét, és mikor a környékben leszálltunk a buszról, kissé kételkedve néztük az irányokat vajon merre menjünk. Ekkor egy hihetetlenül aranyos nénike kijött a mellettünk álló házból, látta rajtunk, hogy picit elveszettnek érezzük magunkat, és egyből megkérdezte miben segíthet. Itt ilyenek az emberek. 

Ami viszont kevésbé tetszik itt, hogy a boltokban egyáltalán nem figyelnek az emberek arra, hogy esetleg mit vernek le az akasztókról. A ruhák a földön hevernek elég nagy rendetlenséget okozva. Arról nem is beszélve, hogy milyen sokan vásárolgatnak naphosszat. Többek között férfiak is!

Továbbá értesítenélek Titeket arról, hogy elképzelésetek nincs, mennyi luxus autó van errefelé. Tegnap is 
Petrával munkahelyünk felé buszozva kitekintettem az ablakon, és az egyik ház kocsibeállóján nem elég, hogy hófehér limuzint láttam, de három volt belőle, ez mellett még két kisebb is ugyanabból a típusból. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem az első gondolatom az volt: "Hmm.. Jól élünk.."

Köszönöm a figyelmeteket, remélem továbbra is elnyeri tetszéseteket az oldal. Hamarosan munkanaplót is olvashattok tőlem!

Üdvözlettel



Böbe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése