2013. augusztus 30., péntek

A csapatépítő tréning

Augusztus 24-én reggel háromnegyed 8-kor gyülekeztünk az iskola előtt. Ezt követően bementünk a suliba majd megkezdődött az "ismerkedés", mert hát nem mindannyiunkat ismert még Czibik tanárnő :)
Ez után egy amolyan 'Ki mennyire ismeri a másikat?" játékot játszottunk, ebből volt egy reggeli és egy déli "adag". 
A dolog lényege, hogy mindenkinek volt egy a saját nevével ellátott borítékja, valamint kis lapocskái, amikre rá kellett írni egy tulajdonságot ami az adott névvel ellátott borítékú személyt leginkább jellemzi szerinte (na ez egy kicsit kacifántos mondat lett :) )

Amikor végeztünk a reggeli borítékokkal, csapatokat alkottunk. Zöld és sárga papírlapocskák voltak, amik a csapatokat jelölték :) Miután ezzel megvoltunk, kimentünk a városba és - mivel Székesfehérvári Királyi Napok voltak - a főbb nevezetességekről és épületekről táblák voltak kihelyezve szerte a városban, összesen 75. 
Ezeket kellett megkeresni, felírni a számát, a nevét és az elhelyezkedését (hogy hol található). Minderre kaptunk egy órát. Miután ez letelt, visszatértünk az iskolába és átbeszéltük, hogy mely táblákat találtuk meg, melyik csapat milyen szisztéma szerint dolgozott, stb. 
Mindkét csapat nagyon jól teljesített szerintem :) 

Ezután következett a déli borítékos 'Ki mennyire ismeri a másikat?'. Ugyanaz volt a feladat, mint reggel, de a délinél nagyban befolyásolta a véleményalkotást a csapatmunka. 

Olyan 11 óra körül a tanárnő férje eljött értünk és két csapatban elvitt minket a tanárnőék lakására, ahol megmutathattuk főző- és sütőtudományunkat :)
 Lecsót készítettünk, méghozzá két félét: tojásosat és tojás nélkülit, melyhez tészta dukált :) valamint palacsintát sütöttünk, abból is két félét: csúsztatott (hab) és sima palacsintát.
Itt is megmutatkozott, mekkora csapatszellemmel rendelkezik a kis társaság :) Nagyon finom kis délutáni ebédet sikerült összehozni, mindenki csak dicsérte - mi is és a tanárnőék is egyaránt.

Nagyon jól elbeszélgettünk a délután folyamán, majd olyan 3-4 óra között elszállingóztunk haza. :)
 
Néhány kép:
 
Barbi a habpalacsintával


Rami a diótörő

Bia nem bír magával :)

Gréty és a "kishajó"

A kis csapat kicsi része :)

Újra Rami :)



 Written by: Mony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése