2013. szeptember 9., hétfő

Helyzetjelentés

A munkanaplóm első bejegyzésének rövid vázlata:

"Reggel időben keltünk, hogy megfelelő külsővel érkezhessünk az első napra. Korábban megtanultuk az első benyomás fontosságát, így mindenképp a legjobb formánkat igyekeztünk hozni. Busszal utaztunk a célállomásra, szerencsére itt Portsmouth-ban nagyon jól szervezett a buszközlekedés. Az első nap a Training Vision-nél zajlott. Először prezentációs tájékoztatást kaptunk a városról, a látnivalókról, a buszközlekedésről, a munkahelyekről. Később egy rövid beszélgetés során szétosztottak minket különböző munkahelyekre. Mivel megemlítettem, hogy szeretem az informatikával kapcsolatos feladatokat, és ezek ellátásához nem csak kedvem, hanem végzettségem is van, az Insight4Life alapítványhoz kerültem adminisztrációs munkákra. Rövid szünet után lezajlottak a nyelvi órák, rendkívül jó hangulatban. Élményszerű volt angol anyanyelvű tanártól hallgatni a nyelvtani szabályokat. Tesztet írtunk az első órán, ami segített abban, hogy az előadónk kategóriákba sorolhasson minket. Én B2-es szinten teljesítettem, és megelégedéssel töltött el, hogy sikerült. Ez után az itthoni nyelvi órákhoz hasonló foglalkozáson vettünk részt, ahol átvettük a teszt buktatóit, nehezebb pontjait, majd kicsit kötetlenebb keretek között fejlesztettük nyelvi készségeinket."

Később voltunk városnéző sétán, ott is készült néhány fotó.
Mivel eléggé elhúzódott a mai napi program, és leszívta minden energiánkat, ezért most ilyen rövid bejegyzéssel tudok szolgálni, de holnap reggel feltöltök néhány képet és esetleg írok hozzá leírást is.

Dolgozni igazán csak szerdától fogunk, holnap látogatjuk meg először a munkahelyeket, ahol rövid interjú és ismerkedés vár ránk.

See you later!


Üdv,

Bogi

4 megjegyzés:

  1. " Csóközön " itthonról :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek, s szinte csak pozitív élmény ért Benneteket. Élvezettel és némi irigységgel olvasom a bejegyzéseiteket.
    A mai napon sikeres munkahelyi bemutatkozást kívánok!
    Czibikné Márti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tanárnő, köszönjük hogy gondol ránk, és követi a blogot! Igyekszünk hozni a tőlünk elvárt szintet az első igazi munkanapunkon is.
      Üdvözlettel: a 14/Ü

      Törlés